Klaus Andersen og personalet i Min Købmand i Fjerritslev roses af Dagrofa for innovation og service

FJERRITSLEV: Klaus Andersen i Min Købmand i Fjerritslev kan i år bryste sig af titlen ”Årets nybygger”, der hvert år udpeges af baglandet hos salgs- og logistikselskabet Dagrofa. Den går til en købmand, som har formået at skabe bemærkelsesværdig vækst i både omsætning og kundestrøm delvist gennem investeringer i modernisering eller tilbygning. Klaus Andersen er i år løbet med titlen, fordi han har formået løbende at skabe vækst i butikken år efter år. En af metoderne til væksten hedder fornyelse.

- Vi har ombygget butikken for et større beløb, så jeg og personalet i butikken er selvfølgelig meget glade og stolte over, at vi har vundet prisen. Det er et skulderklap til os alle, og det gør, at gejsten og motivationen for at gøre det endnu bedre bliver så meget desto større, siger købmand Klaus Andersen.

Klaus Andersen tænker i løsninger, der passer til hans lokalmiljø, hvor bl.a. skolebørn ofte besøger hans butik i frokostpausen, og den nytænkende købmand har derfor fokuseret særligt på convenience food såsom frisksmurte sandwicher.

- Klaus formår at holde et højt niveau af god service og skabe vækst i omsætning og kundestrøm ved at lytte til de lokale borgere, og hvad de har brug for i en dagligvarebutik. Han er fantastisk at samarbejde med. Altid konstruktiv og energisk. Alt dette og hans innovative tilgang til butikken vil vi gerne anerkende med denne pris, siger Richo Boss, der er kædedirektør for Spar, Min Købmand og Let-Køb, og fortsætter:

- Klaus Andersen og hans ansatte har ry for at levere glimrende kundeservice og sørge for en altid indbydende og veltrimmet butik, og det giver loyale og tilfredse kunder.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...