Palle Laust Nielsen, Havremarken 14, 9690 Fjerritslev, fylder 50 år den 22. april

FJERRITSLEV: Palle bor i Fjerritslev, hvor han er opvokset, og hvorfra han driver sin selvstændige management virksomhed ”Fri Fugl”. Han blev uddannet Cand. Merc. Aud på Aalborg Universitet i 1998 efter at have afsluttet HD. Palle trives ved at gøre noget for andre, og han tage ofte initiativ til at sætte nye projekter i gang og har med sit store netværk en fantastisk evne til at bringe de rigtige mennesker sammen, så nye ideer kan vokse.

Han er bestyrelsesformand i en række virksomheder fx Jysk Kransevice, Uni-Food Technic og KG Camping. Derudover er han tilknyttet som underviser og ekstern lektor på en lang række uddannelsesinstitutioner som fx Aalborg Universitet, UCN og Dania, ligesom han er beskikket censor.

Palle er en begejstret ildsjæl med et stort engagement i lokalområdet, hvor han er med i flere foreninger. Det er bl.a. Hjortdal Købmand – en socialøkonomisk virksomhed, der har en stor plads i hans hjerte. Derudover brænder han for både sport og kultur, da han er kasserer for spejderne og for Fjerritslev Selvforsvarsklub, sponsoransvarlig for Fjerritslev Badmintonklub, revisor for Fjerritslev Gymnasiums Venner, medlem af Landdistriktsudvalget for Jammerbugt Kommune, og bestyrelsesmedlem og fundsraiser i Tinghuset. Selv dyrker han cykling og fodboldgolf, hvor han gerne dyster mod venner og familien.

Han har i mange år været medlem af Rotary og bestyrelsesmedlem i Fjerritslev Vandværk ligesom han er repræsentantsskabsmedlem i Foreningen af Danske Vandværker.

Den store fejring af den runde dag er på grund af COVID 19 udskudt til et senere tidspunkt, så dagen holdes hjemme med den nære familie med hustruen Maibritt Lynge Nielsen og børnene Sara, Jeppe og Jonas.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...