Projekt: Lions Prisen på 500.000 går til forskeren Ralf Agger

Fjerritslev: For noget tid siden indstillede Lions Hvetbo et projekt Aalborg Universitetshospital til Lions Prisen 2019. Ud af 18 projekter blev det Hvetbos forslag, der fik prisen. Præsident Henrik Ulrick Poulsen repræsenterede klubben på Lions årsmøde, hvor prisen blev overrakt og hvor Ralf Agger fortalte om forskningen.

Peter Møller, formand for Lions Pris udvalget, var glad for at kunne tildele Lions Prisen netop til dette kræftprojekt.

- Lions Prisen skal gå til forskning og udvikling af projekter til gavn for mennesker, siger Peter Møller og fortsætter.

- Derfor er vi også rigtig glade for at kunne støtte et dansk projekt inden for kræft og immunteknologi – et område, der er rigtig megen fokus på i hele verden.

Lions Prisen opstår gennem frivillige indbetalinger fra landets Lions klubber. Prisen har de senere år ligget i omegnen af 500.000 kr. Prisen formål er bl.a. forskning og udvikling inden for sundhed mv.

- Kunne Ralf Aggers projekt ende med en vaccine, der kan redde mange menneskeliv fra kræftdøden, så er vores Lions Pris på de 500. 000 kr. givet godt ud, slutter Peter Møller, der overrakte prisen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...