En trio af Petra Westra, Jonna Andersen og Per Iversen sørger for musik og sang

LERUP: I år fejres høsten igen med en countrymusik i Lerup Kirke søndag aften 13. september. Det er nemlig blevet en tradition i sognene Lerup, Tranum og Koldmose, der nu er en del af Midt-Hanherred Pastorat. Kendte numre vil i den forbindelse bl.a. være af Dolly Parton og Alison Krauss, og det krydres det med numre fra folkemusikken, herunder toner fra Fanø, fortæller Per Iversen, der indgår i en trio med Petra Westra og Jonna Andersen.

Organist Petra Westra spiller de fleste af numrene spille på sin guitar og får musikalsk selskab af Jonna Andersen, Tranum, der medvirker på harmonika, mens Petra Westra og Per Iversen sørger for sangen. Programmet indeholder naturligvis også kendte danske høstsalmer og -sange, der i nogles tilfælde udsættes for countrygenren, fortæller han.

Gudstjenesten holdes under hensyntagen til de gældende coronarestriktioner for forsamlinger i kirken. For at kunne have plads til så mange kirkegængere som muligt i kirken, hvor der er plads til ca. 40, undlades fællessang indendørs.

Sognepræst Folmer Toftdahl-Olesen står for den liturgiske del af gudstjenesten og for prædikenen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...