Musik: Lysets komme fejres med bred vifte af musik

Det bliver nok en gang med en bred vifte af musik, når lysets komme fejres ved en kyndelmisse-musikgudstjeneste i Koldmose Kirke søndag d. 2. februar kl. 19.00. Det er efterhånden blevet til en fast tradition, at den gamle lysmesse, som oprindeligt hidrører fra katolsk tid, i Lerup-Tranum-Koldmose Pastorat udmøntes i en gudstjeneste, hvor læsninger og prædiken veksler med musikalske indslag og fællessalmer. – Og i år er det således den stemningsfulde kirke på Tranum Enge, der lægger ramme til, og hvor kirkerummet vil være oplyst af masser af levende lys.

Denne gang får organist Petra Westra og kirkesanger Per Iversen musikalsk selskab af organist Henrik Leding Skøtt fra Torslev-Ø. Svenstrup Kirker, og til sammen vil de tre levere musik fra både den klassiske verden og fra pop-, jazz- og visescenerne. Af komponister kan nævnes så forskellige som Antonio Vivaldi, Johnny Cash og Alberte Winding. At musikken vitterligt spænder vidt, ses af den mangfoldighed af instrumenter, der på aftenen bringes i spil: Foruden orgel vil Petra Westra også spille klaver og guitar, og Henrik Leding Skøtt medbringer både tromme, trompet og melodica.

Sognepræst John Kristensen vil stå for prædiken og den liturgiske del ved gudstjenesten, hvortil alle er hjerteligt velkomne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...