Hverdage med sang, breve og billeder

JAMMERBUGT: Kulturkaravanen kommer til Jammerbugt Kommune i uge 43 med sjove, lærerige, underholdende og anderledes kulturoplevelser. PixlArt, De nordjyske Biblioteker og professionelle musikere udgør Kulturkaravanen under temaet Hverdagsglimt.

Onsdag 24. oktober er der sangworkshop i Brovst Sport- og Kulturcenter. Her synges vers, der er kommet ind til "Den Nordjyske sang" og der kåres det vers, der skal indgå i den fælles "Den Nordjyske sang".

Torsdag 25. oktober er der brevskrivningskoncert med live musik i byrådssalen på Aabybro Rådhus. Senere spilles lyrikbingo, hvor de traditionelle tal er byttet ud med uddrag fra digte og poesi.

"Hverdag i billeder" henvender sig til unge i 7., 8. og 9. klasse og her skal eleverne, med egne mobiltelefoner indfange hverdagsglimt, stemninger og følelser under temaer som "mine kære", "mit Nordjylland" eller "min fritid". De unges billeder bliver fremvist fredag 26. oktober kl. 14.30 på Aabybro Skole. Og her vil man også kunne opleve "Koncert over advarselshorn", hvor skolegården fyldes af veteranbiler og andre sjove køretøjer med advarselshorn eller en ringeklokke. Midtvendsyssel Veteranklub og andre står klar med deres flotte køretøjer og giver en koncert i selskab med docent fra Det Jyske Musikkonservatorium, Martin Granum. Alle er velkomne til at deltage med eget køretøj.

Fredag aften danner Aabybro Bibliotek ramme om en aften med samtalen i fokus. Arrangementet sætter fokus på værdien af hverdagslivet gennem et foredrag med Turtle Time, hvor Mette og Morten fortæller om at vinke farvel til det borgerlige liv med job, hus og forpligtigelser og i stedet drage ud i det blå.

Med udgangspunkt i billedbogen "Godnat sagde katten", kan børnene gå på opdagelse i bogens univers på biblioteket i Fjerritslev. Der vil være skattejagt, oplæsning og legeområde på bibliotekerne og børnehaverne.

Om lørdagen er der fotosafari i Fosdalen med PixlArt og Sigurd Christensen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...