Job: I samarbejde med DGI Nordjylland har Jammerbugt Kommune ansat René M. Jørgensen som foreningsudviklingskonsulent. René M. Jørgensen

JAMMERBUGT: I samarbejde med DGI Nordjylland har Jammerbugt Kommune ansat René M. Jørgensen som foreningsudviklingskonsulent. René M. Jørgensen opgave som foreningsudviklingskonsulsent bliver at støtte op om kommunens foreningsliv, oplyser Jammerbugt Kommune.

René M. Jørgensen er 32 år, og har siden 2013 været ansat i DGI Nordjylland, hvor han bl.a. har beskæftiget sig med det organiserede foreningsliv.

- Vi har et meget aktivt foreningsliv i Jammerbugt Kommune, som blomstrer blandt andet på grund af de mange ildsjæle, der støtter op om det. For at støtte op om det, har vi længe ønsket at ansætte en foreningskonsulent, som kan understøtte arbejdet og udvikle indsatserne. Med René får vi en foreningsudviklingskonsulent med meget relevante kompetencer, som nok skal komme ham til gode i den nyoprettede stilling, udtaler Helle Bak Andreasen, formand for Jammerbugt Kommunes Kultur-, Fritids- og Landdistriktsudvalg.

Netop en stor del af foreningsarbejdet foregår ude i marken, hos de enkelte foreninger, og derfor håber Jammerbugt Kommune også, at foreningerne vil kontakte René M. Jørgensen

- Jeg håber, at alle vores foreninger tager godt imod René, og kommer til at gøre flittigt brug af ham. Jeg ved, at han glæder sig til at komme rundt i hele kommunen og hilse på vores mange foreninger, fortæller Helle Bak Andreasen.

Fra DGI Nordjylland og Jammerbugt Kommunes side er formålet med den fælles ansættelse, at der kommer ekstra fokus på foreningslivet, så foreningslivet udvikler yderligere aktiviteter, og kan spille en endnu større rolle for eksisterende og nye medlemmer.

- Det er en klar strategi for os at komme tættere på foreningslivet. Derfor går vi målrettet efter at lave samarbejder med alle nordjyske kommuner om fælles konsulenter. Vi har nu været med til at ansætte syv fælles konsulenter med kommunerne, og vi har gode erfaringer med, at det flytter noget, siger formand i DGI Nordjylland Palle Fogh.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...