Alle konfirmander i postområde 9690 afholdt en musikalsk festgudstjeneste sammen med deres præster i torsdags i Fjerritslev Kirke.

Dagen igennem havde de unge mennesker øvet sig både i korsang og solistsang. Der var skrevet bønner og afholdt lydprøver inden gudstjenesten kunne holdes fredag aften.

Der var duggede ruder fra start i en fyldt kirke, hvilket ikke blev mindre da gospelgudstjenesten for alvor startede med et potpourri af klassikere som ”Let it shine”, ”Go Tell it on the mountain” og ”When the saints”.

Konfirmanderne gav den hele armen fra start, men formåede alligevel at øge lydtrykket da populære sange som ”Paradise” og ”Army of open arms” skulle spilles.

Undervejs bidrog præsterne med lignelsen om den revnede krukke, og konfirmandernes bønner, hvor mange sagde tak for stort og småt i livet. Mange bad for at undgå krig og terror. Trosbekendelse og velsignelse blev der også plads til, så arrangementet kunne tælles med i konfirmandernes regnskab inden forårets store dag. To rappende konfirmander stod for en alternativ udgave af trosbekendelsen, mens Lotte Heftey på almindelig vis lyste velsignelsen over menigheden. Sluttelig kom endnu et nummer med modige solister, inden indledningens potpourri blev gentaget, som afslutning på en festlig gudstjeneste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...