Tre dage i den sidste del af sommerferien holder hele Jammerbugtens Brovst Pigegarde en sommercamp

Sommercampen giver mulighed for et indblik i, hvordan det er at gå i en bygarde samt lære at spille musik. At være en del af en garde er en anderledes fritidsinteresse, men det giver ubetinget samvær på tværs af alder og stor personlig udvikling. Campen er for hele kommunens børn og unge - både drenge og piger.

Campen foregår fra den. 3.-5. august i kl. 09-16, hvor campdeltagerne skal opleve at gå march, lære noder, spille på messing og rytmeinstrumenter sammen med mange andre.

Udover vores professionelle undervisere, kommer der et hold af gardens egne piger og hjælper,

Man bliver introduceret til forskellige instrumenter fra garden og får lov til at fyre den max af til koncert. Der vil være flere aktiviteter som ligner gardens almindelig, såsom musikundervisning og march. Men der er også stor vægt på de sociale aktiviteter, fortæller leder af campen Henrik Juul-Brinkmann

Tilmeld dig ved at sende en mail til sabrina.pedersen2@gmail.com. Her skal du oplyse alder, måske nuværende instrument, dit fulde navn, eventuelle allergener, mailadresse, mobilnummer samt en kontaktperson(navn og telefonnummer).

Læs mere om campen på facebooksiden ‘Brovst Pigegarde’, hvor du finder begivenheden eller send en mail til sabrina.pedersen2@gmail.com, hvis der er spørgsmål.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...