Opkøb: Jysk Køreuddannelsescenter har købt KørNord, og dermed er en gammel kending igen i Fjerritslev

Fjerritslev: Med opkøbet af KørNord er Jimmy Madsen, medejer af Jysk Køreuddannelsescenter tilbage ved rødderne - der hvor det hele startede. Og det har den 46-årige kørelærer det rigtigt godt med.

Tilbage ved tavlen i det store, lyse teorilokale i Kvikkort.nu ved Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev, underviser han kommende trafikanter med samme selvfølgelighed som da det hele startede hjemme i Gøttrup.

- Og jeg synes altså, at det er så fantastisk og stå her og undervise børn af de forældre, jeg var med til at give kørekort dengang, smiler han. Det er gået stærkt siden, at han startede Gøttrup Køreskole sammen med sin kone, Anne Marie, der også er kørelærer i hjemmet i Gøttrup tilbage i 1996.

- Det var faktisk hendes ide, for hun er datter af en kørelærer, og jeg tænkte, at det da lød meget godt at blive kørelærer, smiler Jimmy Madsen.

Et firma med vokseværk

Siden er det gået slag i slag, og i 2008 startede Jimmy Madsen Jysk KC, forkortelse for Jysk Køreuddannelsescenter sammen med sin kompagnon, Lars Schjødt Jensen, der i dag er ejer af 50 procent af firmaet.

Sammen købte de Løgstør Køreteknisk Anlæg i 2008, og i dag står de for 80 procent af uddannelsen af det danske forsvar, hele beredskabet på Sjælland, og de uddanner også selv kørelærere. Herudover ejer de også Hobro Køreteknisk Anlæg, hvor der uddannes chauffører til alle store køretøjer og kørekortskategorier, og hvor de blandt andet har et samarbejde med AMU Nordjylland.

- Hobro Køretekniske Anlæg blev opkøbt i oktober 2018, og er i dag ligeledes hjemsted for vore køreuddannelseskurser, siger Jimmi Madsen.

Derudover ejer de to også Kvik-kort.nu.

Sidste skud på stammen er således opkøbet af KørNord, der blev grundlagt i 2004, som en fusion mellem køreskolerne i Løgstør og Fjerritslev.

Under firmaets hat er cirka 30 ansatte, forklarer Jimmy Madsen.

- Men selvom vi efterhånden er blevet store, så holder vi fast i den flade struktur. Jeg tror på, at det er godt, at de ansatte kan byde ind med deres tanker og ideer, siger han.

Selv er han slet ikke færdig med at få ideer.

- Jeg er nok lidt af en entreprenør, der elsker at udvikle og sætte handling bag ordene, konstaterer han.

- Jeg kan bare ikke lade være, smiler han og kniber øjnene sammen op mod solen, der sender drilske stråler ned på skolevognens blanke lak.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...