SPORT: Jammerbugtens Golfklub har afholdt mesterskab

Jammerbugtens Golfklub (JBG) har afholdt klubmesterskab i weekenden. Der var i alt 27 deltagere fordelt over fem rækker. I klubben har der været et forudgående arbejde, for at få flere til at deltage i klubmesterskabet, hvilket var delvist lykkedes.

Det oplyser klubben, som skriver:

- Dagen indledtes med morgenmad og start for Dame-A, Herre-A og Herre-B kl 9, mens senior-rækkerne startede lidt senere, da de nøjes med 18 huller. Herre-B spillede 27 huller, mens de to A-rækker skulle ud på 6 huller mere, der blev afviklet som hulspil efter de indledende 27 hullers slagspil. Her skulle de to bedste i dame og herre rækken spille om at blive klubbens bedste golfspiller.

De melder også om, at dagen blev afviklet i blandet vejr, med byger og en del vind.

- Den forskudte start gjorde at flere deltagere kunne samles til frokosten i klubhuset, inden dame og herre rækkerne skulle i gang med eftermiddagens afgørende spil. På herresiden blev det en velspillende Ulrik Bjelke Knudsen, der vandt over kenny Lundtoft efter endnu 9 hullers slagspil og de 6 sidste hullers hulspil. Damernes dyst mellem Lene Tonnisen og Anne-Marie Hassing (Rie) trak lidt ud, idet de stod lige efter de seks huller i finalerunden. Derfor måtte de spille hul 18 tre gange før det blev afgjort at Rie blev klubbens bedste damespiller.

Dagen sluttedes med lidt bobler og hjemmebag til præmieoverrækkelsen, der blev forestået af turneringsleder og formand i JBG Klavs Krogh.

Klubmestre i JBG 2020 blev:

Senior Herre: Poul Jørgen Lyebalk

Senior Dame: Bente Hjortkær

Herre-B : Kasper Mølbæk

Herre-A: Ulrik Bjelke Knudsen

Dame-A: Anne-Marie Hassing

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...