Optræden: Elverne optrådte to dage med forestillgen Dyrene fra Hakkebakkeskoven

KLIM: Torsdag den 13. februar kunne Klim Friskole melde alt udsolgt til to forestillinger om Dyrene fra Hakkebakkeskoven.

Eleverne har den sidste halvanden uge arbejdet med at bygge en musical over Thorbjørn Egners Dyrene i Hakkebakkeskoven op. 7.-9. kl. har læst bogen og derudfra har de selv skrevet bogen om til teaterstykke. Alle elever har været i sving med at indøve replikker, bygge scene, lave kulisser og nogle fantastisk flotte kostumer. Hver dag har budt på adskillige gange med indøvning af nogle af sangene til musicalen. Udover at have alle eleverne i gang med arbejdet, har de største af børnene fra Klim Fribørnehave og Vuggestue deltaget i musicalen, de var sammen med eleverne fra 0. kl. på scenen som små mus og grøntsager.

Torsdag kl. 10.00 var alle så klar til at vise en fin generalprøve for bedsteforældre, skolekreds, eleverne fra Thorup-Klim skole, 0. kl. fra Ørebroskolen samt børnene fra Søstjernen og Klim Fribørnehave og Vuggestue. Torsdag aften var der igen fuldt hus, her var alle forældre og søskende indbudt og de overværede en forestilling, hvor alle de optrædende gav alt hvad de kunne.

Efter forestillingen torsdag aften havde forældrene i 8.-9. kl. dækket op med et stort flot kagebord, som alle samledes om, og efter en vellykket dag og aften blev en flok trætte børn sendt hjem.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...