Nogle af byens unge kommer på løbehjul, og nogle af entreprenørerne er med

TRANUM: Tranum Gymnastik Forening (TGF) indbyder nu til første spadestik på Tranum Skaterpark lørdag 10. oktober.

- Vi kan slet ikke få armene over, at vi nu skal i gang, hedder det i en pressemeddelelse fra foreningens aktivitets- og skaterparkudvalg, som fortæller, at en god håndfuld frivillige med passion for Tranum by i samarbejde med TGF har brugt tid på at tænke lidt nyt til byen:

- Med god vind og opbakning fra de lokale har vi modtaget både små og beløb fra fonde, erhvervsdrivende og private - og er derfor nu klar til første spadestik, hedder det.

Videre hedder det, at drømmen om et sted for de unge har været i spil i et par år, og lokationen blev så ved Dagli’ Brugsen i centrum af byen. I starten af 2019 blev udvalget til, og allerede i november holdt man en event med skater/undervisning i samarbejde med Batiste & Co. for at oplyse byens borgere og andre interesserede om projektet. Og for at indsamle penge.

- Det blev en stor succes, hvor unge som gamle prøvede skateboard og andet udstyr. Alle fik undervisning af professionelle skatere og kunne spørge udvalget om det kommende projekt i byen. Projektet har nu yderligere udviklet sig til også at henvende sig til de aller-, allermindste med lidt aktiviteter, hvor forældre kan simre ved de opsatte bord-og-bænksæt.

Bordtennis, pannabane, overdækket område med borde og bænke og et grill areal er også kommet på tegnebrættet - så alt i alt henvender aktivitetspladsen sig til alle aldre, hedder det.

10. oktober skal coronarestriktionerne overholdes, så nogle af byens unge kommer på løbehjul, og nogle af entreprenørerne er med, i og med man skal holde sig under de 50 forsamlede.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...