Der køres lørdag 1. august nogenlunde samme fire ruter som i fjor over Nors, Thisted og Klitmøller

HANSTHOLM: Det handler om fællesskab og hygge snarere end at komme først. For der køres slet ikke ræs, når Hanstholm Madbar holder sit hyggelige cykelløb for kvinder og mænd i stramtsiddende cykeltøj på racercykel, som der står på Hanstholm Madbars hjemmeside. Lørdag 1. august løber fjerde udgave af den populære cykelevent af stabelen.

I fjor deltog 60 mænd og kvinder, som startede med morgenmad, og som derefter cyklede og sluttede af i det opstillede telt ved madbaren med den formidable udsigt over Hanstholm Havn. Dér var blevet fyret op i grillen, øllet løb fra fadølsanlægget, og Morten Manaas legendariske cykelquiz fik var naturligvis med.

- Vi kører nogenlunde de samme ruter som i fjor. Og for at understrege det sociale har vi også i år inddelt folk i fire grupper, alt afhængig af hvor stærk man kan og vil køre. Dermed er der plads til næsten alle ved løbet, siger Peter Clausen, der sammen med sønnen Morten har skruet arrangementet sammen.

- Vi kører fire ruter ud fra madbaren. Man kan ved tilmeldingen frit kan vælge, hvilken man vil tage - 72 km med 24-25 km/t, 78 km med 26-27 km/t, 91 km med 28-29 km/t eller 99 km med 30-31 km/t. Det er hastigheder, som folk kan regne med.

Ruterne starter og slutter ved madbaren og går over Nors, Thisted, Klitmøller og Hanstholm, og alle ruter tager en ekstra sløjfe, når Hanstholm nås første gang. Alle felter har en BMW-racemarshall foran sig for sikkerhedens skyld, ligesom der opfordres til at benytte den opstillede sprit af hensyn til coronasmittefaren. Der er depot for alle felter i Thorsted.

Tilmelling sker via Hanstholm Madbars hjemmeside: www.hanstholmmadbar.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...