Med Anden Verdenskrig som bagtæppe udspiller der sig fra på fredag en satirisk komedie i Fjerritslev Kino, ”Jojo Rabbit

FJERRITSLEV: Med Anden Verdenskrig som bagtæppe udspiller der sig fra på fredag en satirisk komedie i Fjerritslev Kino, ”Jojo Rabbit”.

Filmen følger den unge ensomme Hitlerjugend Jojo (Roman Griffin Davis), hvis verdenssyn bliver vendt på hovedet, da han opdager at hans mor (Scarlett Johansson) skjuler en ung jødisk pige på loftet. Kun med hjælp af sin fantasiven Adolf Hitler må Jojo konfrontere sin egen blinde nationalisme.

Det er en charmerende og humoristisk fortælling om fanatismens absurditet og om venskab og medmenneskelighed på tværs af alder, race og religion. Filmen er tjekkisk-amerikansk og instrueret af Taika Waititi, der selv har påtaget sig at spille rollen som Hitler.

Tirsdag og onsdag i denne uge kan man opleve den forrygende dokumentarfilm om Aretha Franklin, ”Amazing Grace”, og torsdag 27.februar er der generalforsamling i Fjerritslev Kinos Venner og af den grund ingen forestilling.

Tirsdag 3. marts sendes der igen livestreamet naturvidenskabeligt foredrag fra Aarhus Universitet - denne gang med titlen ”Det er bare en virus”.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...