Tirsdag d. 2. april var der Kick Off-arrangement for de frivillige kræfter bag Stafet For Livet Fjerritslev. På trods af afbud i enkelte grupper, var knapt 30 frivillige mødt op til Kick Off.

Igen i år er der god opbakning til den lokale stafet, hvor en lang række frivillige har stillet deres arbejdskraft til rådighed. Nogle i hele det store forarbejde, der ligger til grund for stafetten, og nogle til praktisk hjælp umiddelbart før, under og efter stafetten. Selvom det tirsdag var første gang i år, at alle arbejdsgrupper var samlet, stod det hurtigt klart, at arbejdet i de enkelte arbejdsgrupper for længst er gået i gang.

- Vi var en god blanding af erfarne kræfter og nye ansigter. Det er dejligt, at mange af dem, der har været med fra starten, har lyst til at tage en tørn mere, men vi er bestemt også glade for at se mange nye frivillige. De skal nok få rig mulighed for at komme med deres input til årets stafet, udtaler formand Anne Marie Holm fra Stafet For Livet Fjerritslev.

Alle gode gange tre

Formanden indledte med en kort opsummering af sidste års flotte resultat, hvor intet mindre end 1.307 deltagere og 56 fightere stillede op til start, og tilsammen indsamlede hele 400.000 kr. til kampen mod kræft.

- Vi har haft to gode år med masser af aktive deltagere, godt vejr, liv og leben på pladsen og - ikke mindst - nogle utrolig flotte økonomiske resultater, som vi selvsagt er meget stolte af. Vi håber naturligvis på alle gode gange tre, men vi er også meget bevidste om, at 3. år ofte er det sværeste. Derfor er det helt afgørende, at vi ikke hviler på laurbærrene, men virkelig ligger os i selen for igen i år at få skabt nogle fantastiske rammer for vores lokale stafet, lød opfordringen fra formanden.

Umiddelbart er målsætningen for dette års stafet det samme som sidste år.

- Vi er rigtig godt tilfredse med den opbakning, vi har haft de foregående to år, så kan vi fastholde det niveau, må det betegnes som yderst tilfredsstillende. Som medlem af Stafet For Livets Advisory Board, kan jeg tydeligt mærke, at Fjerritslev-stafetten er kendt i det ganske land. Vi har formået at skabe en helt unik stemning, nærhed og fællesskab omkring vores stafet, og det er noget, der bliver bemærket. Så hvis det ”kvalitetsstempel” kan bidrage til at trække endnu flere deltagere og besøgende til vores lokale stafet, er det selvfølgelig kun glædeligt. Vi har helt sikkert plads til flere i fællesskabet, lyder det fra Anne Marie Holm.

Tilmeldingen er åben

Stafet For Livet Fjerritslev løber af stablen lørdag d. 31. august, kl. 12 – søndag d. 1. september, kl. 12 på Dyrskuepladsen i Fjerritslev. De første tilmeldinger er allerede tikket ind, så er man interesseret i at oprette et hold eller tilmelde sig som deltager eller fighter, er det bare at klikke sig ind på stafettens hjemmeside, www.stafetforlivet.dk/fjerritslev., og tilmelde sig.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...