Motion: Gjøl Ro- og Kajakklub indleder den nye sæson og er klar til at invitere nye medlemmer indenfor

Drømmer du om at ro på Limfjorden i godt selskab og med sikkerheden i orden, så kom og vær med, når Gjøl Ro- og Kajakklub indleder den nye sæson. Det er samtidig god motion, frisk luft og fantastiske naturoplevelser.

Der er stadig ledige pladser til nye roere i kajakkerne eller i inriggerbådene, og klubben sørger for god instruktion om sikkerhed og den basale teknik. Roning er god træning for ryggen og balancen, og når du bliver mere erfaren, og måske senere får lyst til større udfordringer kan du gå i gang med at lære grønlænderrul og hvordan du kan surfe på bølgerne.

Hvis du er interesseret i at ro kajak, kan du orientere dig om kursus og instruktion på klubbens hjemmeside www.gjoel-roklub.dk

Gjøl Ro- og Kajakklub råder over flere forskellige inriggerbåde, kajaktyper, pagajer, svømmeveste og andet udstyr, så det kræver ikke nogen stor investering at komme i gang.

For inrigger-roere holdes der en informationsaften torsdag den 23. april. Her kan du se klubbens udvalg af forskellige inriggerbåde, der kræver en, to, tre eller fem roere.

Klubben blev stiftet for 31 år siden med inriggerbåde, men for nogle år siden udvidede klubben sine aktiviteter med en kajakafdeling, og klubben tæller nu godt 100 medlemmer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...