HALLOWEEN: Fjerritslev Handelsstandsforening varmer op til en efterårsferie med gys, underholdning og aktiviteter for små og store

FJERRITSLEV: Vi er nu inde i oktober, hvor efterårsferien nærmer sig – og dermed også tiden for de mange Halloween-traditioner, som gennem de senere år er skabt i regi af Fjerritslev Handelsstandsforening.

Et af de helt tydelige tegn på, at Halloween er lige om hjørnet, er de flotte kæmpegræskar, der opsat ved indfaldsvejene til Fjerritslev.

− Det er tredje år, vi stiller dem op, og det sker igen i år i samarbejde med Ole Nielsens Maskinstation i Klim. Ole lægger plads til, at græskarrene kan males, og han transporterer dem efterfølgende på plads, fortæller Mette Tougaard, Fjerritslev Tryk, som selv står for den kreative del med at male ansigterne på de store halmballer, der udgør det for græskar.

− Kæmpe græskarrene er et sjovt indslag, men det kræver plads og en hel masse maling at lave dem, tilføjer hun.

Mette Tougaard fortæller desuden, at græskarrene blev en succes allerede fra det første år, de blev sat op som velkomst til Halloween i handelsbyen Fjerritslev:

− De gav smil på læben og god omtale, for græskarrene havnede nemlig i MetroXpress, da Anders Hemmingsen lagde billedet op på sin Instagram med teksten »Genialt!«.

De store figurer ved indfaldsvejene bliver i ugen op til efterårsferien fulgt op af forskelligt Halloween-pynt langs handelsstrøget, så byen er klar til at tage imod gæster fra nær og fjern – ikke mindst når der fredag 18. oktober holdes Halloween by Night med gys, underholdning og aktiviteter for små og store.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...