Juleshopping: Det årlige julemarked blev en succes med masser af besøgende

Købmandsgårdens årlige julemarked, som I år blev afholdt søndag 24. november blev endnu engang en stor succes med mange besøgende.

For tredje år i træk blev arrangementet afholdt på Chenillen i Skovsgård, og også i år havde Købmandsgården åbnet dørene op for mange udefrakommende handelsdrivende, som kunne sætte en bod op og sælge deres produkter.

De mange gæster blev mødt med muligheden for at købe alt fra juletræer, diverse former for kunst, småkager, gin, keramik til julepynt, mel og æbleskiver m.m.

Kl. 14.00 spillede Købmandsgårdens brugerband, som hedder Genlyd en koncert på Chenillens Cafe, og her fik de mange fremmødte en god musikalsk oplevelse. I år gik der også en musiker rundt og spillede julesange og delte vaskeægte julehygge rundt til alle de mange gæster.

- Efter arrangementet som strakte sig fra kl. 13.00 til 16.00, var der tilfredshed at spore hos både gæster og de handelsdrivende. Så ingen tvivl om, at næste år bliver succesen gentaget igen, siger Thomas Bang Olsen.

Chenillen som ligger Prinsensgade 14 i Skovsgård bliver brugt til Købmandsgårdens dagbeskæftigelse, og er endvidere samlingspunkt for både administration, køkken og kantine.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...