Bibliotekar Søren Gaarden tager de besøgende med tilbage til en anden tid - før coronaen, men hvor julen havde andre udfordringer

FJERRITSLEV: Nordjylland er åbnet igen, og hos Jammerbugt Bibliotekerne er man glade for at kunne byde lånerne velkommen tilbage, hedder det i en pressemeddelelse:

”En af de ting, vi foreslår jer at besøge, er Søren Gaardens julekalenderudstilling, som i år står på Fjerritslev Bibliotek. Søren Gaarden er bibliotekar og har tidligere udstillet sine julekalendere i Jammerbugt Bibliotekernes regi,” heddet det og videre:

”I disse tider, hvor coronaen hænger som en sort sky over hele verden, trænger vi til at drømme os tilbage til en knap så kompliceret tid, og her er julekalenderne, vi husker fra fjernsynet, et varmt fælles minde at samles om. For nok har julekalenderne haft sit at kæmpe med - med kvindebevægelsen, jul i en tid hvor det ikke må handle om jul, journalister der ender i et hul i jorden, sparerunder og monopolbrud. Alligevel er der én ting, der er stensikkert: Jul skal det nok blive. Det går jo nok alt sammen, herregud, det var jo en tid, hvor man kunne få alt for en krone!”

Udstillingen løber frem til 22. december, og man opfordres til at huske at bruge mundbind eller visir.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...