Talende kameler, brægende får og smukke engle. Det er nogle af ingredienserne i en farverig familieforestilling med titlen Alletiders Historie, der sætter juleevangeliet ind i en helt ny og fantasifuld ramme.

Den utraditionelle julekoncert finder sted i Fjerritslev Kirke fredag 7. december om eftermiddagen, hvor sangeren Lise Petersen og hendes band har iført sig iøjnefaldende kostumer og står klar til at genfortælle den mere end 2.000 år gamle historie om barnet i Betlehem.

Lise Petersens egen far, tidligere gymnasielærer Svend Erik Petersen, har forfattet teksterne til alle forestillingens sange og medvirker med oplæsning mellem de enkelte numre. Det er i øvrigt ham, der står bag det populære julehit »Hvad er det, der gør jul til noget særligt?«, som rigtig mange danskere har taget til hjerte.

- Min fars sans for lyrik og fortælling har altid været en stor inspiration for mig. Med Alletiders Historie er vi gået sammen om at viderefortælle én af de allerbedste historier, han fortalte mig, da jeg var barn, fortæller Lise Petersen.

- Børn er fantastiske til at engagere sig og blive begejstrede, når der er god musik. Derfor vil jeg gerne give dem juleevangeliet i en musikpakke, de bare har lyst til at flå papiret af og se, hvad der gemmer sig inden i.

Ud over Lise Petersen, der også bærer efternavnet Worm, består bandet af ægtefællen Jacob Schjødt Worm samt Lasse Vestergaard Kobbersmed og Jesper Smalbro.

Det er kirkesamarbejdet FOLK & KIRKE 9690, der står bag familieforestillingen, og billetter kan købes på kirkekontoret i Vestergade 16. Hele billetindtægten tilfalder arbejdet i Familiestøtten i Jammerbugt Provsti, som koordineres af tidligere efterskoleforstander Jens Sørensen, Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...