JULEHUMØR: Nisserne og julemanden stod klar til at tage imod både store og små

KFUM spejdernes spejderborg blev flittigt besøgt i weekend da der lørdag blev afholdt ”Jul på Nisseborgen”. Alle gode kræfter i KFUM-spejderne, har på den ene eller anden måde bidraget til afholdelse af arrangementet. Der var brug for mange nisser i løbet af dagen. Der skulle bruges grønne skovnisser, til at sælge juletræer, adventskranse, kirkegårdspynt og øvrigt julepynt. Det var ligeledes deres opgave at holde gang i bålet, så de besøgende kunne få sig en traditionel spejderpandekage.

Ude på gårdspladsen var der endnu flere aktivitetsmuligheder end de foregående år, så spejderne og de besøgende var glade for det flotte, men kølige vejr, der dog også gjorde, at de lune pandekager og en varm kop kakao, blev en endnu større nydelse. Indenfor kunne der traditionen tro købes æbleskiver og bages småkager - og mange andre gode sager, samt deltage i aktiviteter i de mange værksteder i hele spejderborgen.

I kælderen under Nisseborgen var julemandens hule, hvor man kunne komme og skrive sine juleønsker, så de senere kunne sendes med brevduer til julemanden på Grønland.

Arrangementet er et vigtigt økonomisk bidrag til spejdernes hverdag, men giver også et godt indblik i de daglige aktiviteter som spejder, så hvis nogle af de mange besøgende finder dagen spændende og sjov, var det måske en god ide at begynde som spejder. Den store opgave er også styrkende for sammenholdet i truppen, hvor mange nuværende og tidligere spejdere hjælper til.

Resterne af adventskranse og dekorationer bliver solgt på Krotorvet lørdag den 1. december.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...