Gør klar til åbne alle aktiviteter fra og med mandag 8. juni

LEGIND: Det vakte jubel i Jesperhus Feriepark lørdag aften 6. juni efter meldingen om, at regeringen nu i forbindelse med genåbningen af Danmark under coronakrisen tillader, at bl.a. vand- og legelande åbner fra og med mandag 8. juni, fremgår det af en pressemeddelelse:

- Det, at vi kan åbne Legelandet og Hugo’s Badeland gør, at vi nu har åbnet alle de aktiviteter, børnefamilierne glæder sig til at opleve under en ferie på Jesperhus, siger direktør Peter Overgaard, og fortsætter:

- Åbningen vil ske under en række restriktioner, som vi ikke kender endnu. Men vi har håndteret alle de udfordringer, den ny situation har givet os indtil nu, så mon ikke vi også får løst de sidste, siger han.

Peter Overgaard påpeger, at Jesperhus selvfølgeligt følger alle retningslinjer fra myndighederne. For at kunne gøre det, er ferieparkens aktiviteter kun åbne for feriecentrets beboere.

- Herudover har vi besluttet, at alle de ny tiltag, vi har lavet som følge af coronakrisen, herunder den nye halmlabyrint, hoppeborge, skattejagter, velkomstpakke til familierne m.v., fastholdes selv om vi åbner for næsten fuld styrke, siger Peter Overgaard.

Jesperhus Blomsterpark samt Jesperhus Feriepark åbner begge på mandag. I Jesperhus Feriepark er man klar til at tage imod de første gæster fra kl. 15:

- Det hele er så nyt, at vi ikke når at få Hugo’s Badeland klar til mandag. Vandet skal varmes op, alt skal gøres ekstra rent m.v.. Men vi forventer at være klar i løbet af nogle dage, siger Peter Overgaard.

Han oplyser, at bookingerne lige nu går ekstra stærkt:

- Nu er der kommet klarhed over, hvad børnefamilierne kan og må rejsemæssigt i sommerferien, og det har betydet mange bookinger. Man vi har stadig plads henover sommeren til de hurtige, siger Peter Overgaard.

Jesperhus har hvert år 250.000 besøgende - primært danske børnefamilier.

Nærmere på www.jesperhus.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...