SANG: Gennem hele Jammerbugt Kommune synges der på dansk i uge 44

JAMMERBUGT: Kulturelt Samvirke i Jammerbugt Kommune har taget initiativ til at kommunens lokalområder skal synge sammen for at markere Spil Dansk i uge 44. Via landdistriktsrådet er 15 lokalområder klar og der arrangeres fællessang i deres by.

Kulturelt Samvirke har sammensat et sangrepertoire med nye og gamle klassikere, nogle af Benny Andersen og Kim Larsen og andre med et twist af efterår. Der er lavet en skabelon for arrangementerne, et sanghæfte og en tidsplan. Derefter er det de enkelte arrangører, der tilføjer det lokale islæt. F.eks. inviteres der nogle steder til fællesspisning efter sangen eller som i Ingstrup, hvor man synger i Løkken Svømmehal i forbindelse med familiesvømning for Ingstrups borgere.

Alle dage synges kl. 17-17.30. Arrangementet begynder søndag 27. oktober og slutter fredag 1. november.

Søndag synges der i Lunden i Vester Hjermitslev.

Mandag sker der i Pandrup på Bredgade ud for Tal & Tanker samt på Han Herred Efterskole. Dagli’Brugserne i Biersted og Nørhalne står for tonerne tirsdag.

Onsdag er det på Gjøl Skole og i Glarborgen på Gjøl. Dagli’Brugsen i Skovsgaard lægger lokaler til torsdag, ligesom der er sang på Brovst Bibliotek, Birkelse Plejecenter og ved Dagli’ Brugsen i Tranum.

Sidste dag for Spil Dansk i Jammerbugt er fredag, hvor skovlegepladsen på Thorupstrang, Peugeot Bejstrup i Trekroner og Tinghuset i Fjerritslev fyldes med sang.

Alle er velkomne til at deltage og synge med.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...