MØDE: Torsdag den 28. november kl. 14.00 – 17.00 inviterer Jammerbugt Kommune og VisitJammerbugten til den årlige turismekonference

Torsdag den 28. november kl. 14.00 – 17.00 inviterer Jammerbugt Kommune og VisitJammerbugten til den årlige turismekonference.

Mødet er for turistvirksomheder- og aktører i Jammerbugten og på mødet vil Borgmester Mogens Gade orientere om det nye destinationsarbejde, som Jammerbugt Kommune indgår i, i samarbejde med Hjørring, Thy, Lemvig og Holstebro.

På konferencen vil der også blive givet en status på markedsføringsaktiviteterne for 2019, og hvordan virksomhederne kan få værdi og blive en del af markedsføringsprogrammet for 2020.

”Vi har et markedsføringssamarbejde i VisitJammerbugten, hvor alle virksomheder kan tegne samarbejdsaftaler alt efter egen størrelse og formåen. Her bliver de en del af relevante temafortællinger, som bringes ud i Danmark og på vores udenlandske nærmarkeder, og virksomhederne kan på grund af det offentlige/private samarbejde, hvor vi puljer pengene opnå stor rækkevidde ”, fortæller marketingkonsulent i VisitJammerbugten Anne Nøhr Ringgren.

”Gæsterne vil gerne høre om unikke og små, lokalt gemte skatte i form af spændende oplevelser, der skaber meningsfyldte minder. Og det er her, vi kan bringe vores særkender, lokale virksomheder og deres produkter i spil igennem spændende fortællinger overfor relevante målgrupper. Fortællinger vækker følelser og skaber relationer. Relationer skaber kunder og flere kunder giver vækst til glæde og gavn for alle”, siger Anne Nøhr Ringgren fra VisitJammerbugten.

På dagen vil der også blive indlæg fra turistaktører, der har formået at skabe produktudvikling, som kan være kilde til inspiration for andre.

Vi skal blandt andet høre Jon Lindbergs historie om udviklingen og etableringen af Vildmarkscenteret, og Per Kalstrup vil komme og fortælle om deres forretningseventyr omkring Kalstrup Livsstilshus i Blokhus.

Desuden vil der blive givet status på gæstetilfredshedsundersøgelse foretaget i området.

Mødet er gratis og afholdes i Brovst Hallen.

Der kan tilmeldes via linket: raadhusjammerbugt.nemtilmeld.dk/58/

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...