Møde: Et informationsmøde hos Ønskeland på Øland skal afklare det sidst i oktober

Hvordan kan en kommune skaffe flere plejefamilier? Et af tiltagene i Jammerbugt Kommune er en informationsaften på Ønskeland 31. oktober. Her kan alle interesserede borgere møde op for helt uforpligtende at høre mere om at lade et nyt barn flytte ind.

Børne og Familierådgivningen i Jammerbugt Kommune søger nye aflastningsfamilier og plejefamilier, som brænder for at arbejde med kommunens sårbare og udsatte børn og unge.

- Der er sikkert nogle familier i kommunen, som har tænkt på at blive plejefamilie eller aflastningsfamilie, men som ikke har taget kontakt. Derfor holder vi et informationsmøde, hvor alle interesserede helt uforpligtende kan komme og høre om arbejdet. Vi leder efter alle typer familier, og der er mulighed for at være aflastningsfamilie i nogle weekender om måneden eller plejefamilie på fuld tid, fortæller familieplejekonsulent Jeanette Pedersen, der deltager i mødet på Ønskeland.

På informationsaftenen er det muligt at møde familieplejekonsulenter fra Jammerbugt Kommune, nuværende plejefamilier og tilsynskonsulenter fra Socialtilsyn Nord.

Aftenen er uforpligtende og indeholder alle vinkler i forhold til at blive godkendt og være aflastnings- eller plejefamilie. Der vil også være tid til at få svar på spørgsmål til arbejdet.

Jammerbugt Kommune har brug for det rette match mellem plejebørn og plejefamilier. Derfor søger kommunen familier med forskellige faglige baggrunde. Det er familiernes menneskelige kompetencer, der vægtes højt, ligesom hjerterum, empati og omsorg for andre mennesker har stor betydning, når familier tager et eller flere ekstra børn til sig.

Informationsaftenen er på Ønskeland, Hammershøj 29, 9460 Brovst torsdag 31. oktober kl. 19.00 – 20.30. Alle er velkomne til at møde op.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...