Mad: Julesennep 2019 fra Lions Vesterhavsfruerne klar til at blive solgt

Fjerritslev: 13 Vesterhavsfruer var samlet på Fjerritslev Skole sidst i oktober for at producere årets julesennep, som udover sennepsfrø bl.a. indeholder honning, brun farin og whisky. Opskriften er næsten en hemmelighed, for der er kun nogle få af Vesterhavsfruerne, som kender den nøjagtige opskrift, og de holder den tæt ind til kroppen.

Vesterhavsfruernes julesennep er blevet meget populær i lokalområdet, og allerede inden årets produktion, var der mange, der allerede var begyndt at efterspørge de små glas med det uundværlige indhold til julemenuen.

- Vi er dog sikre på, at der nok skal være sennep til alle, for vi har produceret omkring 550 glas, som i anledning af julen er pyntet med flotte etiketter samt stykker af julestof på låget, siger Anna Imer på vegne af Vesterhavsfruerne.

Det vil være muligt at købe julesennep i et af julehusene på Bryggertorvet fra den 29. november, hvor det store juletræ på Krotovet tændes og der samtidig er ”Black Friday”. I julehuset sælges der udover julesennep også skrabekalendere, små julenisser samt amerikansk lotteri, hvor det er muligt at vinde gaver, som Vesterhavsfruerne selv har sponsoreret.

Mangler nogen allerede nu julesennep, kan den desuden købes i SuperBrugsen og hos Rene´s Vin og Grønttorv, Fjerritslev.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...