Den tidligere håndboldspiller gik helt tæt på sin kamp mod kræft

FJERRITSLEV: Tidligere håndboldspiller og nuværende fighter og ambassadør for Stafet For Livet, Daniel Svensson, havde i dén grad tilhørernes opmærksomhed, da han tirsdag aften 25. september gæstede Idrætscenter Jammerbugt i Fjerritslev.

Her fortalte Daniel Svensson hudløst ærligt, åbent, oprigtigt og humoristisk om det kræftforløb, han har været igennem. Han fik konstateret kræft og startede i behandling i 2013 og var herefter sygdomsfri, men fik tilbagefald igen i 2016 og har nu efter endt behandling været sygdomsfri siden 2017.

Knapt 100 gæster var mødt op for at høre hans historie, og de blev ikke skuffede. Daniel Svensson fortalte levende om, hvordan sygdommen har påvirket hans liv og karriere, og han beskrev malende de værste perioder i sit liv. Perioder præget af bekymringer, opslidende hårde kemokure, bivirkninger, smertefulde, ubehagelige undersøgelser, træthed og et forlist forhold. Og han fortalte, hvordan hans motivation gennem hele forløbet var at komme tilbage på håndboldbanen som kræftfri.

- Det var utrolig livsbekræftende at høre Daniel Svenssons fortælling. Hans gå-på-mod og tilgang til det hele, hans evne til at fokusere på det positive i livet og hans evne til at skue fremad. Det har uden tvivl været til stor inspiration for de 20 lokale fightere, der var mødt op til foredraget, siger formand Irene Longmuir fra Kræftens Bekæmpelse Lokalforening Jammerbugt, der var arrangør af foredraget.

- Nogle af dem står måske netop nu midt i den værste periode i deres liv. Men det var også en inspiration for alle os andre. Jeg tror, at alle fik noget at tænke over efter at have hørt hans foredrag, siger hun.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...