Inspiration: Derfor inviterer kæden til Køkkendage i uge 45

21 procent bruger under et kvarter på aftensmaden: Imerco i Fjerritslev vil få folk tilbage i køkkenet

Mere end hver femte i Nordjylland bruger under et kvarter på at lave aftensmad i hverdagen. Imerco i Fjerritslev vil hjælpe byens indbyggere til at genfinde passionen for madlavning og inviterer derfor til køkkendage i uge 45.

Rugbrødsmadder, simple pastaretter, takeaway eller opvarmet mad fra frost. Det skal gå stærkt, når folk i Nordjylland er i køkkenet. Ifølge nye tal, som Madkulturen har trukket på vegne af Imerco, bruger 21 procent af folk i Nordjylland under 15 minutter på aftensmaden i hverdagen.

Hos Imerco i Fjerritslev vil man hjælpe byens indbyggere med at genfinde passionen for madlavning, og derfor inviterer butikken til køkkendage fra mandag den 4. november og resten af uge 45. Til køkkendagene hos Imerco i Fjerritslev kan både erfarne og nybegyndere få gode råd til det rigtige udstyr, finde gode tilbud og se den nye køkkenkollektion fra Timm Vladimir, der netop har fokus på at gøre hverdagens madlavning nem at gå til.

– Vi synes det er meget foruroligende, at folk bruger så lidt tid og energi på deres aftensmad, for hvis man begynder at erstatte den med frosne alternativer og fastfood, ender man både med noget, der er mindre hyggeligt og mindre nærende. Det vil vi gerne sætte en stopper for, fortæller Ida Madsen, der er butikschef i Imerco i Fjerritslev.

Køkkendagene finder sted i uge 45, og tilmelding er ikke nødvendigt

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...