CHARME: Fjerritslev byder på fantastiske oplevelser i naturen - men regner det, vil idrætscentret fremover stå klar til at tage imod turisterne

Idrætscenter Jammerbugt har indgået et nyt samarbejde med Feriepartner Jammerbugt - et samarbejde, der kommer til at få stor betydning for både idrætscenter og de turister, der lejer ferieboliger gennem Feriepartner Jammerbugt.

Samarbejdet udspringer af, at Idrætscenter Jammerbugt gerne ville have endnu flere gæster ind i centret i sommerferien, hvor de faste besøgende som foreninger og skoler holder ferie, fortæller Søren Konnerup, leder af idrætscentret.

- Vi tilbyder vores mange vandrehjemsgæster, der overnatter i sommerferien, at de kan bruge vores faciliteter, men vi vil gerne have endnu flere til at bruge dem, fortæller Søren Konnerup.

Derfor besluttede han og hans medarbejdere sig for at tænke kreativt - og pludselig dukkede muligheden for at se sommerhusområdet i og omkring Fjerritslev op som et nyt område med potentiale.

- Sidste sommer var jo som mange kan huske en fantastisk sommer, hvor man gerne vil være ude. Men de to foregående somre var særdeles våde. Så hvad skal man som familie lave i et sommerhus, når det pjasker ned - og her var idrætscentret det helt rigtige svar på det spørgsmål, lyder beskeden fra Søren Konnerup. Derfor valgte han at tage kontakt til Esben Filholm fra Feriepartner Jammerbugt.

Sammen med Esben Filholm, der står i front for Feriepartner Jammerbugts udlejning af sommerhuse i lokalområdet, fik han strikket et koncept sammen, hvor den enkelte sommerhusejer betaler et beløb for fri adgang til idrætscentret for deres gæster.

- I sommerhuset er der en beskrivelse på dansk, tysk og engelsk, der fortæller hvilke faciliteter der kan benyttes - eksempelvis haller, svømmehal og motionscenter - og kontaktoplysninger på Idrætscenteret. Man ringer bare til os og så reserverer vi baner eller haller til dem. Ligeledes sørger vi for blandt andet bolde, ketsjer m.m., så det heller ikke koster noget, fortæller Søren Konnerup.

Med den nye aftale har de to nye samarbejdspartnere sikret, at sommerhusejerne får mulighed for at tilbyde deres lejere helt unikke oplevelser, også selvom det skulle stå ned i lårfede stænger hele sommeren igennem - og måske kan det være netop den detalje, der kan betyde, at nye sommerhuslejere forelsker sig i området og vælger at komme tilbage år efter år.

- Ejerne af sommerhusene i vores område får nogle helt unikke tilbud til deres gæster. Så mens far forsøger at slå ungerne i badminton, kan mor betragte kampen fra motionscenteret, så hele familien bliver aktiveret, fortæller Søren Konnerup, der har store forventninger til det nye samarbejde. ikke mindst fordi han betragter det som en ganske særlig opgave for idrætscentret at være med til at skabe de bedste betingelser for, at Fjerritslevs turister får en helt fantastisk oplevelse.

- Fjerritslevs turister er også vores turister og vi har også en forpligtigelse til at give dem en god oplevelse, understreger Søren Konnerup, der står klar til at løfte opgaven med at skabe de perfekte oplevelser for byens turister.

I første omgang har Feriepartner Jammerbugt og Idrætscenter jammerbugt underskrevet en kontrakt med 27 sommerhusejere, hvor ejerne kan se en fordel i det ekstra tilbud til deres gæster.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...