Modtagerflex er i Jammerbugten mest udbredt i postnummer 9690

FJERRITSLEV: I Fjerritslev udskifter man oftere end noget andet sted i Jammerbugt Kommune turen til posthuset med et smut i skuret, når pakkerne fra nethandlen skal hentes. Nye tal fra PostNord viser, at 40 procent af husstandene i 9690 Fjerritslev er tilmeldt den Modtagerflex, hvor man kan få sine pakker leveret et aftalt sted på adressen, selvom man ikke er hjemme.

- Modtagerflex er et hit, fordi ordningen rammer lige ned i behovet for både at kunne få pakken helt hjem, men samtidig få den leveret uden man behøver sidde og vente på sit pakkebud. Det har de altså i den grad fundet ud af i Fjerritslev, hvor borgerne har gjort det ekstra nemt for sig selv at modtage pakker, siger Jørgen Fischer, e-handelsrådgiver i PostNord.

Til sammenligning er 34 procent af husstandene i 9440 Aabybro, 28 procent i 9490 Pandrup og 16 procent i 9492 Blokhus tilmeldt.

Når man tilmelder sig Modtagerflex, bliver pakken afleveret det aftalte sted hver gang, man bestiller en pakke til hjemmelevering med PostNord. Der er rig mulighed for at finde det perfekte sted til pakken - det kan for eksempel være i skuret eller på terrassen.

PostNord har tilbudt danskerne Modtagerflex siden 2009 og rundede for nylig 500.000 tilmeldinger til pakkeordningen. Det svarer til, at knap 1 ud af 5 af landets ca. 2,7 millioner husstande er tilmeldt.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...