Film og flere foredrag i Fjerritslev Kino

FJERRITSLEV: Bohemian Rhapsody med Queen er en ikonisk sang med en ikonisk gruppe og især dens karismatiske forsanger Freddie Mercury. Nu er det også titlen på en film, som kan opleves fra på torsdag i Fjerritslev Kino.

Det er en hyldest til en personlighed, der gik imod strømmen og fik en hel verden til at synge og rocke med på medrivende sange, men også en skildring af en plaget sjæl, der vælger at gå solo på toppen af gruppens kometkarriere.

Freddie Mercury blev først genforenet med gruppen lige før Live Aid-koncerten i 1985, som får kultstatus som en af de største liveoptrædender i rockmusikkens historie. Han havde da fået konstateret AIDS, og han døde i 1991 i en alder af 45.

I hovedrollen som Freddie Mercury ses Rami Malek, som har fået meget ros for sin indlevelse i den komplekse rolle.

Onsdag aften kan man se den franske film "Alt for kærligheden", og både tirsdag 6. november og tirsdag 13. november er der livestreaming af naturvidenskabelige foredrag fra Aarhus Universitet.

6. november handler det om ældningsprocessen, "Hvorfor ældes vi" er titlen. Hvorfor ældes mennesker forskelligt? Nogle er friske og rørige højt op i alderdommen, mens andre tidligt plages af dårligdomme.

Tirsdag 13.november sendes "Vulkaner og samfund gennem tiderne". Foredragene er gratis at overvære, fordi de støttes af Carlsbergfondet, og de sendes til mere end 100 skoler, forsamlingshuse, biografer, kulturhuse og biblioteker over hele landet, i Grønland og på Færøerne.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...