Det er der lige så mange forskellige svar på, som vi mennesker er forskellige. Én holder af belysningen i byens gader. En anden nyder en aften i adventskransens skær. En tredje sætter pris på de stille dage med familien.

For Fjerritslev Bykor er det helt sikkert julekoncerterne. Ja, der er en del hårdt arbejde med at indstudere materiale op til; men når så det endelig er tid, så glæder vi os som små børn.

”Hvad er det, der gør jul til noget særligt?” er en af de forholdsvis nye danske julesange, der er med til julekoncerterne 2018. Den er hurtigt gået hen og blevet elsket – ikke bare af Fjerritslev Bykor, men af hele Danmark.

Når Fjerritslev Bykor indbyder til julekoncerter 2018 er koncerterne delt i to: En dansk/nordisk afdeling og en fortrinsvis engelsk afdeling. Der bliver lejlighed til gode danske genhør: Velkommen igen, Guds engle små, Luk julefreden ind, Dejlig er jorden. I den engelske afdeling byder koret på nyt materiale bl.a. ”All on a Silent Night” – der væver ind over ”Silent Night”, som vi danskere jo kender og elsker som Glade jul. Der bliver også en afdeling med en af korets favorit-komponister, John Rutter. På sædvanlig vis sluttes koncerterne af med den storslåede Halleluja fra Händels Messias.

Julekoncerterne indledes 1. søndag i advent, d. 2. december i Haverslev Kirke.

Har man lyst til at bruge en hverdagsaften, åbner Tømmerby Kirke dørene onsdag d. 5. december.

2. søndag i advent, d. 9. december afrundes i Fjerritslev Kirke med en festlig eftermiddagskoncert.

Der er gratis adgang til alle koncerter.

I spidsen for Fjerritslev Bykor står som altid Kaj Pries, der også har leveret satser til tre af sangene i den danske afdeling. Koret ledsages på klaver af Anders Krogh.

Vel mødt til julekoncerter.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...