MIDSOMMER: Årets båltale var lagt i hænderne på et kendt journalistpar, der vender tilbage til Slettestrand gang på gang

SLETTESTRAND: Vejret var perfekt til årets sankthansfejring, og i Slettestrand fyldtes stranden af børn, unge og voksne i hundredvis, inden bålet blev tændt ved 21-tiden.

Båltalen var lagt i hænderne på journalistparret Anne Haubek og Thomas Ubbesen, der vekselvis fortalte om deres oplevelser med værdien af fællesskab og sammenhold fra rejser i Hviderusland, som tilflyttere til en lille landsby på Stevns og som hyppige feriegæster i Slettestrand.

Thomas Ubbesen, der har været DR-udenrigskorrespondent og adskillige gange har optrådt som musiker i egnens kirker med Band Dylan, aflivede myten om udkant og kaldte i stedet Hjortdal/Slettestrand for Fremtidsdanmark:

- Det lykkes jer at tiltrække folk, fordi I vil noget med jeres lokalsamfund!

Mens bålet blussede, sang trioen Lærke Bertelsen, fløjtenist Pernille Christensen og pianist Jens Kristian Jensen for til de elskede midsommersange og fortsatte med flere stemningsfulde numre til synet af gløderne.

Hjortdal Beboerforening stod bag den veltilrettelagte aften og sørgede også for forfriskninger i og omkring Havbådehuset.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...