Der er p.t. planlagt tre foredrag på Stagstrup Skole i Thy

THYHOLM: Nu bliver det muligt at høre spirituelle og alternative foredrag ude i de mindre bysamfund i Jylland.

Dortea Olsen fra Hjertelyz på Thyholm er gået sammen med flere andre frivillige og har startet ” Gaver fra Universet”, der arbejder på at få spirituelle og alternative behandlere, coaches m.m. ud og holde foredrag i de mindre byer, heriblandt Laila Rødbro og Lise Tange der i forvejen arrangerer foredrag, messer m.m. i Thy, blandt andet på Stagstrup Skole.

Der er p.t. planlagt tre foredrag på Stagstrup Skole i Thy 16. september, 28. oktober og 25. november, og ligeledes tre i Brøndum Forsamlingshus ved Hobro.

Derudover arbejdes på mange andre områder i hele Jylland, bl.a. Mors, Hammerum, Vinderup og Frederikshavn/Hjørring bliver nok de næste der kommer på programmet.

- Vi er meget åbne for nye samarbejdspartnere og håber at få de første foredrag op at stå i indeværende år. Der arbejdes ihærdigt på at få skrevet kontrakt med flere foredragsholdere, så udbuddet af foredrags emner bliver så bredt som muligt. Der er flere grunde til, at vi er gået i gang med dette projekt, siger Dortea Olsen.

- Vi ønsker at udbrede viden om det spirituelle og alternative samt udnytte at der er mange der gerne vil fortælle om det, de laver. Der spares på co2-udledningen når det kun er en bil, der skal køre langt, og så går vi imod trenden med, at alt skal foregå Online. Krisen har vist os, at vi har brug for ægte møder mellem mennesker, og ja, vi holder afstand og passer på hinanden, siger Dortea Olsen.

Det første foredrag på Stagstrup skole 16. september og er med Dortea Olsen ved roret.

Titlen er ”Når kundalinien rejser sig”, hvor Dortea Olsen fortæller om, hvad der sker når kundalini energien rejser sig spontant eller over tid.

- Kundalini energien bevæger sig langsomt opad igennem chakraerne hos alle mennesker, indtil den er fuldt rejst. Hos nogle sker det bare pludseligt og spontant, at den ryger helt op i et nu, siger Dortea Olsen, der oplevede selv spontan kundalini-rejsning. Hun fortæller om, hvilken betydning det fik for hendes eget liv og hvordan hun bruger det kontrolleret i behandlinger til gavn for klienterne.

Hun giver under foredraget både forklaring på hvad kundalini energi er for noget og vil også give smagsprøver på det arbejde hun laver i klinikken.

Hun vil f.eks. guider tilhørerne igennem en chakra øvelse og det er selvfølgeligt frivilligt om man ønsker at deltage i øvelserne eller blot ønsker at lytte.

Det vil være muligt at stille spørgsmål, også af mere personlig karakter som Dortea Olsen vil tune ind på og give clairvoyant svar.

Billetter kan købes via hjemmesiden på www.gaverfrauniverset.dk ligesom der også kan findes info om foredrag og foredragsholdere.

Der er endvidere oprettet en Facebook-gruppe for tilhørere, der ønsker at holde sig fuldt opdateret på, hvad der sker hvor og hvornår.

- I Facebook-gruppen ”Gaver fra universet” kan medlemmerne også få medindflydelse på, hvilke områder der udbygges med først, og f.eks. komme med forslag til kommende foredragsholder, sigre Dortea Olsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...