Landsbyforeningen havde godt 100 deltagere på aftenvandringen

KLIM: Klim Landsbyforening havde godt 100 besøgende til en flot aftenvandring i skæret fra 100 flagermuslygter en fredag aften. Mens skumringen bredte sig begav de mange gæster sig ud på en flot gåtur rundt på toppen af Klim Bjerg.

De første 15-20 minutter kunne man nyde den flotte udsigt fra et af de mange udkigssteder på ruten, hvorefter mørket faldt på, så de mange lygter, som bestyrelsen havde brugt eftermiddagen på at sætte op, bevirkede, at der opstod en lysende rute på Klim Bjerg.

Mange børnefamilier deltog, og havde en hyggelig aften sammen, hvor de blev budt på højtlæsning og pandekager med varm kakao. Undervejs kunne man høre historien om et uheldigt postbud, der tabte et meget vigtigt brev, møde flere julemænd med nissebørn, der uddelte godter, samt få en kort historisk lektion om julemandens oprindelse.

Hvert stop undervejs var flot arrangeret med mange opadvendte lys, hvilket gav en flot huleagtig stemning i skoven.

Aftenvandringen blev afholdt sammen med Restaurant Klim Bjerg, der stod for pandekagerne og de varme drikke, som gæsterne nød med stor glæde og god samvittighed - for nu havde de jo lige gået fem kilometer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...