Vinderen af Handicapprisen 2020 er Aabybro HK LykkeLiga, som er den lokale afdeling af det nationale håndboldfællesskab for børn med udviklingshandicaps og deres familier.

Det oplyser Jammerbugt Kommune i en pressemeddelelse.

Aabybro HK LykkeLiga er blevet indstillet til prisen af Susanne Löwhagen Hjorth, som har en søn på håndboldholdet.

- Håndbold med LykkeLiga i Aabybro har skabt stor glæde, og er en kæmpe værdi for min udviklingshæmmede søn og hans kammerater i Aabybro HK LykkeLiga. Her har de fundet et fællesskab, hvor alle trives. Her er de håndboldstjerner – uden udfordringer og diagnoser. Børn og unges selvværd og selvtillid bliver boostet – ikke mindst fordi Aabybro HK LykkeLiga har de sejeste initiativtagere og trænere, som alle gør en kæmpe indsats for holdet. Det er uvurderligt, oplyser Susanne Löwhagen Hjorth.

I sin bedømmelse har Handicaprådet i Jammerbugt Kommune netop lagt vægt på den store indsats, som initiativtagere og trænere gør for deltagerne, og det fællesskab, de formår at skabe for børnene og deres familier, så de kan mestre sit eget liv.

Handicaprådet i Jammerbugt Kommune mener derfor, at Aabybro HK LykkeLiga i den grad fortjener Handicaprisen 2020 for deres store indsats.

Årets Handicappris er 5.000 kr. Dertil kommer en mindre gave og et diplom. Grundet corona-situationen er overrækkelsen af Handicapprisen 2020 udskudt til 2021.

Med Årets Handicappris ønsker Handicaprådet at anerkende en særlig indsats blandt mange indsatser, der bliver gjort for, at borgere med forskellige udfordringer kan mestre eget liv.

Mange forskellige indsatser og fagligheder har været med i opløbet til Årets Handicappris. For handicaprådet har det været afgørende at hædre en indsats, der har gjort en forskel for at øge livskvaliteten hos mennesker med et handicap.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...