Ude i den flotte natur ved Skerping ligger Han Herred Efterskole. Onsdag aften havde skolen åbent hus sammen med alle andre efterskoler i Danmark.

- Der kommer en del familier forbi for lige at se skolen igen inden beslutning skal tages om valg af skole, fortæller lærer Kristine Ingemann.

- Der kommer også mange nye for at se på forholdene og der kommer elever helt fra 6.-7. klasse, som først skal på efterskole om 2 til 3 år, fortæller hun, der er glad for den store interesse for efterskolen - for der er mange, der gerne vil på efterskole i Han Herred.

- Vi har fyldt skolen med 130 elever og der er fin efterspørgsel på vores forskellige linjer, fortæller Kristine Ingemann.

- Der er heldigvis flere og flere forældre, som ønsker at sende deres børn på efterskole, forklarer hun.

Det har stor betydning for elevernes fremtid - for der er mange ting, man oplever på en efterskole som Han Herred Efterskole, som man ikke har mulighed for at opleve på samme måde, når man bor hjemme hos mor og far.

- Eleverne kommer på en identitetsdannelse og de lære et helt fantastisk fællesskab og disse elementer kan de bygge videre på i deres uddannelsesforløb, fortæller Kristine Ingemann.

Han Herred Efterskole er i fuld gang med at tilrette lægge deres gymnastik opvisning, som de skal ud at vise i rigtig mange haller. Derudover kan skolen også i år fejre 60 års jubilæum.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...