FARVERIGT: Der var masser af musik, lys og røg, mens spillerne løb ind på banerne i Idrætscenter Jammerbugt

FJERRITSLEV: FIF Håndbold afviklede søndag 3. november efterårets store hjemmestævne med i alt 22 hold på gulvet i Idrætscenter Jammerbugt.

− Dagen forløb planmæssigt, fortæller håndboldformand Lotte Imer og fastslår, at FIF efterhånden har god erfaring med disse stævner.

− Vi havde på forhånd lagt lidt ekstra tid ind mellem kampene, så der var tid til indløb med musik og røg, tilføjer hun.

Der var bestemt også masser af musik og røg, da de allermindste deltagere løb ind i hallen som de første, da stævnet tog sin begyndelse klokken 9. Her skulle de lokale spillere i de FIF-blå trøjer prøve kræfter med gæsterne fra Løgstør og Ranum. Og efter lidt instrukser fra de voksne gik det løs med at få bolden spillet forbi modstanderne og ramme i mål.

I løbet af dagen var fem børne-/unge hold i aktion, og hertil kom seks kampe, hvor alle FIF’s seniorhold var på banen.

− Det eneste hold af vores egne, som ikke spillede hjemme i søndags, var vores U15 piger, som spillede i Løgstør. Der var heldigvis også både speak, røg og lys derovre, beretter Lotte Imer.

Forskellige spillere, trænere og andre frivillige var sat på opgaven med at speake under håndboldkampene, og et par dygtige unge fyre hjalp med musikken dagen igennem. Andre havde en tjans med at brygge og servere frisk kaffe under hele stævnet og hjalp samtidig med til at styre lys og røg ved indløb til kampene.

Der var tre kagemænd i overskud fra FIF’s Støtteforenings nøgleprøvning hos HJN Auto i samme weekend, så der vankede kage til alle tilskuere ved eftermiddagens håndboldkampe.

Traditionen tro havde FIF Håndbold fået mange gode gevinster fra klubbens sponsorer til dagens tipsdyst, hvor hovedpræmien var en fyldt indkøbsvogn fra SuperBrugsen Fjerritslev. Den heldige vinder blev Emil Rytger, som i øvrigt har haft denne fornøjelse flere gange før.

− Vi havde også fået fine præmier fra vores sponsorer til spillerne i alle kampe. Det er vi som altid meget taknemlige for, understreger Lotte Imer.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...