Endnu en gang har FIF Håndbold afviklet et hjemmestævne med musik og lysshow til alle kampene, og fine præmier til publikum der deltog i tipsdysten.

Stævnet startede med første kamp kl. 9.00, og herefter kørte det derud med mange gode håndboldkampe. Der var også plads i programmet til, at de mindste spillere i U6 og U8-rækkerne, kunne spille opvisningskampe for de mange fremmødte tilskuere. De fik alle en flot medalje med hjem for deres indsats på banerne.

I tipsdysten skulle publikum forudsige hvem der ville vinde kampen, og ikke mindre end 47 præmier blev delt ud herved. Vinderen af hovedpræmien, som var en fyldt indkøbsvogn fra Super Brugsen, blev Nicklas Jæger.

I løbet af dagen blev det nye medlem af FIF Håndbold Hall of Fame også afsløret. Det nye medlem blev Anders Heshe. Bestyrelsen begrunder optagelsen af Anders i Hall of Fame med følgende:

”Anders har gennem de sidste godt 10 år været et stort aktiv for FIF Håndbold. Han kom til klubben som “den rapkæftede københavner”, der var sprængfyldt med ideer og erfaringer fra egen idebank og virke i andre - og større - klubber. Anders kom med et nyt pust, og han var ikke bange for at dele ud af sin erfaring og sine ideer, samt at hive folk op af stolene. Han fik etableret et godt og arbejdende ungdomsudvalg, der med ham i front for alvor fik gang i klubbens ungdomsafdeling, der på daværende tidspunkt var meget langt nede.”

Bestyrelsens beskrivelse af Anders Heshe bestod også af en markant ros for hans indsats for at skabe store hjemmestævner med lys, musik, røg og speaker til alle kampe, hvor der var kage, kaffe og saftevand til alle spillere og tilskuere og den ene hal blev forvandlet til hoppeland, hvor børnene kunne fornøje sig i timevis.

Samtidig blev Anders Heshe rost for at have en finger med i spillet, da FIF blev kåret til Årets Børnehåndboldklub i 2011. Han var primus motor for, at klubben fik to fantastiske beachbaner og område, hvor klubbens medlemmer - unge som gamle - i dag spiller og hygger sig i sommerhalvåret.

Anders Heshe bliver samtidig rost for sin anerkendelse af den frivillige indsats i klubben - han mente, at det var vigtigt, at alle frivillige modtog en gavekurv som tak for hjælpen efter devisen om, at man skal huske at sige tak til sine frivillige - for uden dem har man ikke en klub. Men intet af det, Anders Heshe har formået at sætte i værk, kunne være kommet i stand uden sponsorer. Også denne opgave deltog han aktivt i.

Anders Heshe er fortsat meget aktiv i FIF Håndbold. Han har i indeværende sæson siddet med i TVHH-udvalget og sidder med i klubbens sponsorudvalg, han træner klubben U14 drenge og spiller samtidig på seniorholdet, der har brug for ham. Desuden har han lagt en masse arbejde i at få sæsonen 2019/20’s trænere i hus.

”Der er ingen tvivl om, at Anders er et stort aktiv for FIF Håndbold. Han har lagt og lægger fortsat en masse energi i at få det hele til at fungere. Vi håber selvfølgelig, at Anders er en del af vores klub i mange år fremadrettet!”, skriver bestyrelsen som afslutning på indstillingen.

Efterfølgende blev der også en kort hyldest til Martin Mogensen, som er blevet kåret som Årets ungdomsleder i Jammerbugt kommune i 2018. Han fik overrakt en gave af klubben og fik nogle pæne ord med på vejen af formand Lotte Imer. DGI Nordjylland har været forbi for at lave en video med Martin Mogensen. Den kan ses på www.fifhb.dk

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...