Sport: I uge 36 byder Skovsgaard / Brovst KFUM IF´s Gymnastikafdeling velkommen til en spritny sæson

Har man en gymnast, en springer, en spillop eller en vaskeægte disko,- og hip-hopper gemt i maven, så er der fra mandag i uge 36 masser af muligheder for at give den fuld gas. I

uge 36 byder Skovsgaard / Brovst KFUM IF´s Gymnastikafdeling nemlig velkommen til en spritny sæson med hold til piger og drenge samt mænd og kvinder i alle aldre.

Sæson 2020-2021 består af otte hold som fordeler sig på mandag, onsdag og torsdag fra starten af september og frem til marts måned, hvor den store forårsopvisning slutter sæsonen af.

- Der er med garanti en masse af gymnasterne fra sidste sæson, der glæder sig til netop dén opvisning, for den gik de nemlig glip af dette år pga. Coronavirus, fortæller Anitta Gøl.

Hun fortæller videre, at mandag bliver traditionen tro den helt store springdag i Brovst Hallen med tre hold, nemlig springbønner, minispring og mixspring.

Alle tre springhold er for både piger og drenge, og fordeler sig på forskellige aldersgrupper. Minispring er fra børn i 0-2. klasse og holdet der hedder Springbønnerne er for de 3-6 årige, og mixspring er for de store springere fra 3. klasse og op.

Hvis man elsker at danse, og kan tænke sig at at lære at danse hip hop og disco, så er det onsdag der skal sættes X i kalenderen. Holdet, som hedder Disco/HipHop kommer til at forgå i Brovst Motion og Fitness, og henvender sig til aldersgruppen 3.-8. klasse.

Onsdag står den også på Forældre/Barn gymnastik i gymnastiksalen på Skovsgaard Skole. Torsdag er der 3 hold, nemlig MGP dans for piger og drenge i 0-3 klasse, som kommer til at foregå i Brovst Motion og Fitness, Dans For Alle for de mere modne dansere i multisalen i Brovst Hallen samt Spillopperne for de 3-6 årige i gymnastiksalen på Skovsgaard Skole.

Alle hold er åbne for tilmelding via Skovsgaard / Brovst KFUM IF´s gymnastikafdelings hjemmeside www.sbkfumif.dk hvor man også kan læse meget mere om de forskellige hold. Alle interesserede er som altid meget velkommen til en prøvetime eller to, inden man bestemmer sig endeligt for, hvilket hold man vil gå på.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...