Hæder: Skulderklap for indsats for håndbolden

FIF Håndbolds Mogens Bay har fået et skulderklap af de helt store og et hæderstegn i form af JHFs guldnål som tak for sin mange årige frivillige indsats til gavn for håndbolden.

Mogens Bay sidder i bestyrelsen for Jydsk Håndbold Forbund Kreds 2, og det var de øvrige medlemmer i bestyrelsen, der uden Mogens Bays viden havde indstillet ham til den særlige pris.

I deres indstilling gør de blandt andet opmærksom på, at Mogens Bay har været forgangsmand i FIF Håndbold, der var langt nede i knæ med blot fem turneringshold i 2012 i ungdom til at have 13 ungdomshold i 2017 og fra to seniorhold i 2012 til fem i 2016/17.

Der har været en medlemsfremgang på mere end 30 procent, så klubben nu har flere end 250 medlemmer, og FIF Håndbold blev i 2013 kåret som årets forening i Kreds 2 i JHF og i DHF

Mogens Bay står bag indførelsen af sponsorarrangementer som spisning inden 1. holds kamp, VIP ture til Aalborg Håndbold, SPORT 2013, 2014, 2015 i Herning, foredrag med Lars Christiansen og lign.

Han var som formand sponsoransvarlig i klubben og fra at have én sponsor i 2012 er der nu over 70 partnere i klubben.

Desuden var han med til at få etableret FIF Håndbold Beach Arena med to baner i 2013, og FIF arrangerer hvert år DHF håndboldskole, håndboldkaravane og har tidligere haft håndboldfitness, ligesom klubben er deltager i Klub Building i Knæk kurven

I JHF Kreds 2 var Mogens Bay foregangsmand bag fusionen i 2012 med kreds 1 på det administrative område og er meget stor tilhænger og drivkraft af en større administrativ og politisk fusion, som der arbejdes på i hele Jylland.

Han har deltaget og gennemført håndboldens lederakademi i 2015 i Spanien og er den politiske ansvarlige for Kredsens fuldtidsansatte udviklingskonsulent.

Mogens Bay er med i en styregruppe med JHF Kreds 1 og 4 og JHF, som er den politiske styring af de ni administrative ansatte på forbundskontoret i Hobro.

Desuden sidder han som næstformand i kredsens økonomiudvalg med kasserer og formand.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...