FriluftsRådet ”Grønne Spirer” har tildelt Grønt Flag til Grøftekantens Vuggestue- og Børnehave.

Ud over at flaget skulle hejses, holdt stedet også jule klippedag og bagning. Derfor var der rigtig mange forældre, bedsteforældre og andre pårørende mødt frem.

Formand for Jammerbugt Kommunes børne- og familieudvalg, Ulla Flintholm, holdt tale, inden det grønne flag gik til tops. Hun sagde blandt andet, at hun var utrolig stolt over den store indsats, der var blevet udført for at få tildelt Det Grønne Flag.

- Vi har lavet mange spændende ting med børnene i naturen det sidste år, fortæller en meget tilfreds institutionsleder Bodil Thomsen.

- Personalet har ydet en indsats ud over det sædvanlige.

- For at opnå flaget har børnene været ude og lede efter krible-krable-dyr i skoven og bygget store fine insekthoteller, hvor børnene har været engageret på forskellig vis, forklarede Bodil Thomsen, der mener, at det grønne flag giver børnene en unik mulighed - både for at blive klogere på naturen, men også klogere på sig selv, deres egen krops formåen og ikke mindst at de i legen med andre børn har udviklet sig.

- Det er vigtigt for Grøftekantens børn, at arbejdet med naturen har affødt rigtig mange gode, sjove og spændende aktiviteter, som har udfordret børnene på deres sanser, motorik og læring, fortæller Bodil Thomsen.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...