Det er anden gang Alanya Pizza & Kebab giver gratis pizza til byens plejehjem

BROVST: Det er anden gang, indehaveren af restauranten Alanya Pizza & Kebab, Halil Inekci, giver gratis pizza til byens plejehjem.

Tilbage i april måned, blev det umuligt at besøge landets plejehjem, og Halil frygtede for beboernes og de ansattes helbred.

- De ældre er meget udsatte i denne tid, så sundhedsvæsnet må pådrage sig et stort ansvar. Det mindste vi kan gøre, er at give dem et gratis måltid, fortæller Halil Inekci.

For Halil handler dette initiativ om smilet på personalet og på beboernes læber, når de modtager pizzaerne. Sådan viser pizzeriaet omtanke til de, der hver dag gør en stor indsats for at hjælpe. Og han har oplevet at andre butikker er blevet inspireret af hans initiativ til støtte, det man kan.

- Vi befinder os i en tid, hvor det at stå sammen fylder mere end hidtil. Derfor er det fantastisk, at vi i en by som Brovst forstår at hjælpe hinanden, siger Halil med et stort smil.

Alanya Pizza & Kebab i Brovst har i år fejret sin 15-års-fødselsdag, og de sidste fire år, har Halil drevet den efter sin far. I årenes løb har det altid været vigtigt for dem at støtte lokallivet.

- Vi oplever selv stor støtte fra lokalbefolkningen, så derfor ved vi, hvor vigtigt det er at give igen, siger Halil Inekci.

Alanya Pizza & Kebab er bl.a. for sjette år i træk trøjesponsorer for Brovst IF, og så har det en hel måned i år været gratis for alle i sundhedsvæsnet at spise mad hos dem. Halil tænker meget på alle dem, der hver dag kæmper en brag kamp for at passe på os andre, så når han kan få lov at sige tak, gør han det med glæde.

- Jeg har altid sagt, at jeg føler, at jeg er fra Brovst, siger Halil aalborgenseren, der efterhånden kender hele Brovst.

Det er omtrent 130 mennesker, restauranten mandag 2. november lavede pizzaer til.

De blev overleveret med god afstand og med mundbind på.

Smilet var dog stadig til at ane bag maskerne på de ansatte, som kunne dele de lune pizzaer ud til plejehjemmene.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...