VESTER THORUP: Lørdag 1. august arrangerer Vester Thorup Højskole en ”Koncert i Vandkanten” med det lokale band Ganger fra Hanstholm, hvor bandet spiller i vandkanten oppe på en fiskekutter.

- Koncerten bliver afholdt oppe på en af de karakteristiske fiskekuttere (Hebron A126) ved Thorupstrand, og vi barsler med at gøre konceptet til en vedblivende event med en række såkaldte ”Kutterkoncerter i Vandkanten”, som arrangeres i samarbejde med de kommende højskoleeleve. Så dette er på en måde en slags prototypetest. Formålet er at få kulturelle indslag ud i sommerlandet, og at højskoler kan give tilbage til lokalbefolkningen ved at invitere indenfor/udenfor og at gøre det hele lidt kantet og spektakulært. Derfor oppe på en kutter. Dertil vil vi gerne sætte fokus på de lokale fiskeres naturskånsomme måder at fiske på fremfor de bomttrawlende og havmiljøødelæggende metoder, fortæller Carsten Theede fra højskolen.

Koncerten er gratis og støttet med midler fra Højskolernes Sommerpakke, der giver mulighed for at folk i hele landet skal komme på besøg hos landets højskoler.

Ganger udgav i efteråret 2019 deres debut-album ”Mørk”. Albummet er første del af den planlagte Mørktropisk-trilogi, hvor andet album ”Tro” er sat til udgivelse i slutningen af 2020, og den afsluttende ”Pisk” udkommer i 2021.

- Medbring egen stol og varmt tøj til at sidde ude i. Hvis vejret umuliggør at spille ude, så rykker vi indenfor på højskolen. Vi giver besked på dagen til alle der har bestilt billet, lyder det.

Tilmelding på Facebook eller højskolens hjemmeside.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...