Ældre skal gøre op med ensomhed og nyde livets muligheder

JAMMERBUGT: Der findes ingen alder, hvor det er for sent at udforske nye sider og træffe nye valg. Personer omkring de 60 år har fået en hel generation foræret.

Tidligere var mange slidt ned, når arbejdslivet ophørte, men i dag lever vi ikke bare længere. Rigtig mange har stadig omkring 20 år, hvor kroppens motor kører lydefrit. Mange stortrives med mulighederne og de ekstra år i seniorlivet, men psykologer fortæller også, at den største gruppe hos dem i dag er ældre, der er ensomme, triste eller bare kørt fast i livet.

Ifølge Ældre Sagen er ensomhed udbredt blandt flere ældre over 65 år. Og da ensomhed ofte er et tabu, kan det være svært at række ud efter andre og snakke om det.

AOF Aftenskolen sætter fokus på det gode seniorliv, når Hanne Faldborg 23. oktober om eftermiddagen besøger Biersted Aktivitetscenter.

Hun vil med facts, humor og stor fortælleglæde giver alle en regulær indsprøjtning med inspiration, energi og nye vinkler, samt værktøjer til at gøre seniorlivet - den 3. alder - til livets bedste.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...