NYT: Vil du gerne gøre karriere inden for butik, detail, handel eller kontor, så er der nye muligheder med ny uddannelse i Fjerritslev

EUC Nordvest har fået godkendt sin ansøgning om udbudsret til Grundforløb 1, GF1, på Fjerritslev Gymnasium. Det betyder, at flere unge, i Fjerritslev og omegn, nu får mulighed for at påbegynde deres uddannelse lokalt. Alt dette kan man høre meget mere om på det informationsmøde, som EUC Nordvest afholder på Fjerritslev Skole, tirsdag d. 5. februar, kl. 18.30 til 19.30.

Det er GF1 Business, der nu bliver udbudt på Fjerritslev Gymnasium. Drømmer man om at gøre karriere inden for butik/detail, handel og kontor, kan man således fremover påbegynde sin erhvervsuddannelse lokalt - og det gælder uanset, om man ønsker at tage sin uddannelse som EUD eller som EUX, hvor man kombinerer sin erhvervsuddannelse med en række fag på gymnasialt niveau.

- Vi har i forvejen mange elever fra Fjerritslev og de tilkendegiver, at det ikke giver de store udfordringer at skulle køre til Thisted, da der er gode offentlige transportmuligheder mellem Fjerritslev og Thisted. Men vi ved også, at det for mange er et stort skridt at skulle til en anden by, hvis man for eksempel kommer lige fra 9. klasse og måske ikke er helt parat til at slippe de vante omgivelser og de venner, der bliver i byen. Derfor glæder vi os også over, at vi nu kan tilbyde de unge at tage det første halve år af deres erhvervsuddannelse på Fjerritslev Gymnasium, lyder det fra afdelingsleder Anne Mose fra EUD og EUX Business på EUC Nordvest.

Som elev på GF1 Business bliver man introduceret til butiks-, handels- og kontorbranchen gennem forskellige erhvervsfag, projektarbejde og virksomhedsbesøg, ligesom man bliver undervist i en række grundfag som dansk, engelsk og samfundsfag og introduceret til handelsskolefag som erhvervsøkonomi og IT.

Og selvom man er GF1-elev på Fjerritslev Gymnasium, bliver man også en del af GF1-miljøet i Thisted. Således kommer eleverne ud og møder de øvrige elever fra GF1-afdelingen i Thisted, så overgangen bliver lettere, når eleverne efter 20 uger er klar til at fortsætte deres uddannelse på GF2 i Thisted.

EUC Nordvests vejlederteam, ’Stifinderen’, står klar til at fortælle meget mere om GF1 Business i Fjerritslev samt svare på eventuelle spørgsmål til informationsmødet på Fjerritslev Skole, tirsdag d. 5. februar.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...