Begge U/14 drengehold fra TVHH var i aktion søndag. A-holdet i Fursund-Sundsøre og B-holdet i Ranum.

Inden afgang fra Fjerritslev, gjorde Poul Kjær det som “star spotter” og bemærkede, at vores tidligere danske landsholds-stregspiller Michael V. Knudsen, spillede badminton i vores hal med sin familie.

Hurtigt løb drengene ind i hallen til et fotoshoot, som Knudsen selvfølgelig stillede op til med vanlig smil og imødekommenhed. Han kan i øvrigt ses som ekspertkommentator på tv, når Danmark i disse dage spiller VM-Håndbold.

Drengene i A-rækken hev en fortjent 22-14 sejr hjem, efter en første halvleg hvor forsvaret sejlede og slet ikke tacklede. Men efter en velmenende og “kærlig” opsang i pausen, fandt drengene tilbage til sit vanlige niveau. Med en anden forsvarsformation og et meget højere angrebstempo, stak “de blå” drenge af fra hjemmeholdet og lukkede kampen tidligt. Søren, Carlos og Kjær gjorde det rigtigt godt, hvorimod de andre havde flere udfald og kom alt for sent i gang.

Makkerparret på trænerbænken havde dikteret hårdt og bevægeligt forsvarsspil, og det fik de. Ranums toneangivende spillere havde mere end svært ved at score og i den anden ende, fik “de blå” rødder tilkæmpet sig flere straffekast, fordi de formåede at bryde igennem værternes forsvar gang på gang. Det endte med en flot arbejdssejr på 12-9 til TVHH, hvor der var lidt ekstra plusser til Nicklas, Frederik og Elle! Men generelt en super duper holdindsats.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...