For første gang i mange år er der nu to seniorhold

FJERRITSLEV: Søndag 23. september afvikledes den første holdkampsrunde for seniorholdene i badminton. Fjerritslev BK stiller denne sæson for første gang i mange år med to seniorhold, og begge hold havde hjemmebane i den første runde. Til den nye sæson en der tilmeldt et ny oprykket hold i serie 2 samt et hold i serie 3.

Seniortræner Martin Frandsen siger, at målsætningen er, at serie 3 kommer i en top 3, og at serie 2 skal med i oprykningsspillet og skal derfor have en top 4 placering i grundspillet.

- Vi har fået en tilgang på 11 spillere, og dermed er seniortruppen næsten dobbelt så stor som sidste sæson. Det er rart, at der igen kommer fokus på seniorholdene fra Fjerritslev Badminton, og at den fremgang, som klubben gennem de sidste mange år har oplevet på ungdomssiden, nu også kan mærkes på seniorplan, siger han.

Først var det serie 3 holdet, der skulle se om formen, indstillingen og spillet var, som det skulle være.

Selv om holdet tabte 5-3 til Vrå-Jerslev, var der meget god stemning blandt de godt 20 fremmødte tilskuere for indstillingen fejlede bestemt ikke noget hos spillerne, der i fem af de otte kampe var i tre sæt, inden der fandtes en vinder. Mike Nielsen blev kåret som kampens spiller af publikum og holdkammerater.

Efter planen skulle serie 2 holdet spille klokken 16, men modstanderne sendte afbud kort før kampstart, hvilket betød, at den første kamp i rækken gav en sejr uden kamp. Flere af de fremmødte spillere tog dog imod tilbuddet om at få spillet lidt mod hinanden, nu skoene alligevel var pakket.

Fjerritslev Badminton Klub håber at der i løbet af sæsonen, vil komme mange tilskuere til kampene, for at støtte holdene og for at man kan få genskabt en stemning i hallen, når byens badminton hold spiller hjemmekampe. Som hjælp hertil kan nævnes, at der er kage og kaffe i hallen, når FjBK spiller.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...