Kampagne for FNs 17 Verdensmål i bæredygtighed

BROVST: Når der fredag 23. november er Black Friday Brovst, så er der samtidig kampagne for de 17 Verdensmål i bæredygtighed, da Global Goals Tour lægger vejen forbi Brovst.

Karavanen med scenebilen parkeres fredag eftermiddag på Jernbanetorvet, hvor der også er andre Black Friday aktiviteter. Her vil tryllekunstner Anders Møller levere magisk underholdning i absolut topklasse, og med sin charmerende stil kan publikum glæde sig til et show fyldt med forbløffende magi blandet med en stor portion humor.

Han har mere end 10 års erfaring fra flere hundrede shows for publikummer i alle størrelser, på TV samt afholdelse af workshops og seminarer for andre tryllekunstnere.

Den røde tråd gennem showet er FN’s17 verdensmål, og bagefter vil Anders Møller holde trylleskole, hvor de første 100 børn og unge får et sæt af de flotte verdensmålstryllekort. Herefter lærer han børnene et utroligt trylletrick, som de kan gå hjem og imponere venner og familie med.

I alt er 48 byer i Danmark udvalgt til at fremme FN’s verdensmål med Global Goals Tour, og Brovst, Fjerritslev, Pandrup og Aabybro er fire af de 48 byer. Og her står de fire handelsstandsforeninger sammen om touren.

Touren besøger de fire byer to gange hver.

Lørdag 8. december får Pandrup besøg af tidligere kongehuskok, Jesper Vollmer, som giver Jesper gode råd til indkøb, og viser hvordan en husstand kan spare 1.000 kroner i julens budget ved at undgå madspild.

De seks øvrige besøg bliver i sommeren 2019.

Del på Facebook Del på Twitter Del på mail
Henter...